#

У Білій Церкві сталася ДТП, в якій постраждала дитина

14.07.2020 16:20
У Білій Церкві сталася ДТП, в якій постраждала дитина
Фото з мережі Інтернет

Дорожньо-транспортна пригода сталася на вулиці Івана Кожедуба, що в місті Біла Церква. Водій ВАЗ допустив наїзд на 6-річного хлопчика, який вибіг на нерегульований пішохідний перехід 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Поліція Білоцерківщини" у Faсebook.

Хлопчик раптово вибіг на нерегульований пішохідний перехід, коли вдалині побачив авто свого батька, на якого чекав. В результаті цього, водій автомобіля ВАЗ допустив наїзд на хлопчика, який отримав поверхневу травму голови. Медики надали йому необхідну допомогу та відпустили додому. 

Також було встановлено, що на узбіччі, перед пішохідним переходом з порушенням ПДР знаходився автомобіль Honda, який і завадив вчасно помітити малолітнього водію автомобіля ВАЗ. За порушення правил зупинки та стоянки на водія Honda патрульні поліцейські Білої Церкви винесли постанову за ст.122 КУпАП.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчим вирішується питання про відкриття кримінального провадження. 

Звертаємось до батьків проводити бесіди з дітьми щодо недопущення подібних випадків. Приділіть увагу правилам переходу на нерегульованих дорожніх переходах, оскільки пішоходам на подібних ділянках взагалі заборонено виходити, не впевнившись у безпеці такого переходу. Водії, пам'ятайте, ваша припаркована автівка в заборонених місцях може перешкоджати руху інших автомобілів та створювати подібні дорожнього-транспорті пригоди. Тільки при дотриманні правил дорожнього руху подібних випадків можна уникнути, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що в місті Біла Церква сталася пожежа в цеху по виготовленню металоконструкцій заводу з виробництва елеваторів та елеваторного обладнання "ТОВ Зерновий дім".

Читати "Моя Київщина" у Facebook