#

У Білій Церкві велопатруль виявив нетверезого водія іномарки

30.07.2020 17:47
У Білій Церкві велопатруль виявив нетверезого водія іномарки
Фото з мережі Інтернет

Учора, 29 липня, екіпажі з велопатруля відпрацьовували виклики, перевіряли осіб та транспортні засоби та складали адміністративні матеріали

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Патрульна поліція Білої Церкви" у Facebook.

Окрім цього, постанови про адміністративні правопорушення від інспекторів за розпивання алкогольних напоїв в заборонених законом місцях та появу в громадських місцях в п’яному вигляді отримали 6 громадян.

Після цього, вже ближче до вечора, поліцейські виявили водія, на транспортному засобі марки Ford Fusion, з ознаками алкогольного сп’яніння в районі Горного провулку. 32-річний чоловік отримав від патрульних протокол за ч. 1 ст. 130 (керування в стані сп’яніння) КУпАП.

Не забувайте! Розпивання алкоголю у заборонених законом місцях або поява в громадських місцях у п’яному вигляді тягне за собою попередження, або ж штраф. Також закликаємо не вживати алкогольні напої, якщо збираєтесь сідати за кермо! Ми на варті вашого правопорядку 24/7, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що 30 липня до оперативно диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення про пожежу в гуртожитку Білоцерківського національного аграрного університету в місті Біла Церква на вулиці Героїв Чорнобиля. 

Читати "Моя Київщина" у Facebook