#

У Білій Церкві відбудеться велопробіг для всієї родини

11.07.2020 15:20
У Білій Церкві відбудеться велопробіг для всієї родини
Фото з мережі Інтернет

У суботу, 25 липня, у Білій Церкві відбудеться традиційний велопробіг "ВелоБеЦик-2020", участь у якому можуть взяти любителі двоколісних без вікових обмежень

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина", втретє організатором велопробігу виступає молодіжна громадська організація "Об’єднання регіонального розвитку".

Колона велосипедистів буде рухатися від автомобільної парковки біля Національного дендрологічного парку "Олександрія" (навпроти готелю "Рось") до спортивної арени в мікрорайоні Гайок.

Реєстрація учасників поблизу "Олександрії" розпочнеться о 13:30. Стартувати велосипедисти будуть о 14 годині. Після цього на стадіоні "Гайок" пройдуть спортивні змагання для дітей, а згодом – урочисте закриття марафону та вручення цінних призів!


Схема маршруту від дендропарку "Олександрія" до стадіону "Гайок"

Для участі у велопробігу необхідно пройти попередню реєстрацію за адресою:

https://docs.google.com/forms/d/1N7YggBqibFIbHfUVXBbmkf5uy9IiCNmIDqHdIwtZD34/

Зазначимо, що вікових обмежень для учасників велопробігу немає, долучайтеся усією родиною масового спортивного заходу. Організатори закликають батьків екіпірувати дітей у шоломи, наколінники та налокітники задля їхньої безпеки.

Здорові діти – здорова нація! Усі додаткові питання за телефоном – 067 34 33 444, або на електронну адресу [email protected] з поміткою "ВелоБеЦик-2020".

Читати "Моя Київщина" у Telegram