#

У Білій Церкві відчинив свої двері новий Молодіжний центр

02.03.2021 13:15
У Білій Церкві відчинив свої двері новий Молодіжний центр
Фото з місця події

У Білі Церкві відбулося урочисте відкриття нового, сучасного простору для молоді міста - Молодіжного центру

ро це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Білоцерківської міської ради.

Відкриття та функціонування Молодіжного центру стало можливим завдяки впровадженню практики реалізації громадських проєктів за рахунок коштів, які фінансуються через Громадський бюджет міста.

У 2019 році члени міської студентської ради спільно з працівники управління з питань молоді та спорту підготовили та подали проєкт у рамках громадською бюджету на тему – "Облаштування приміщення Комунального закладу Білоцерківської міської ради Клуб за місцем проживання "Прометей" для організації роботи з молоддю міста Біла Церква – "Молодіжний центр".

У лютому 2020 року управління створило ініціативну групу з планування роботи Молодіжного центру, яка заклала початок створенню креативного простору у місті. Молоді люди окреслили бажані напрямки його роботи, обговорили дизайн та розташування кімнат у приміщенні з метою ефективного використання простору.

Протягом 2020 року проєкт поетапно реалізовувався: було проведено капітальний ремонт приміщення та придбане необхідне обладнання. Загальне фінансування проєкту склало 3 млн грн. З них: 2 417 200 гривень використано на ремонтні роботи та 582 800 гривень витрачено на придбання необхідного обладнання.

Місією Молодіжного центру є формування інноваційного освітнього, культурного і дозвіллєвого простору для соціального становлення та розвитку молоді. Напрямами діяльності Молодіжного центру передбачено неформальна та громадянська освіта; змістовне дозвілля; підтримка молодіжних ініціатив.

Центр працюватиме щодня, крім понеділка з 12:00 до 20:00. Змістовне дозвілля буде організовуватись постійно, програми свої заходів центр оприлюднюватиме у соцмережах Фейсбук та Інстаграм.

Також нагадаємо, що 1 березня, пройшло засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради у зв’язку з різким збільшенням у місті рівня захворюваності на коронавірус.



Читати "Моя Київщина" у Telegram