#

У Білій Церкві відкрився Молодіжний центр

03.03.2021 10:40
У Білій Церкві відкрився Молодіжний  центр
Фото з місця події

У Білі Церкві вчора відбулося урочисте відкриття нового, сучасного простору для молоді міста - Молодіжного центру

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу КОР.

Новий Молодіжний центр відкрили на бульварі Михайла Грушевського, 6 в рамках громадською бюджету. Цей проєкт переміг у конкурсна приміщення старого Клубу і ще у 2019 році.

Роботу нд створенням центру почали ще рік тому – у лютому 2020 року. Управління створило ініціативну групу з планування роботи Молодіжного центру, яка заклала початок створенню креативного простору у місті.

У приміщенні зробили капремонт та придбали необхідне обладнання. Загальне фінансування проєкту склало 3 млн грн. З них: 2 417 200 гривень використано на ремонтні роботи та 582 800 гривень витрачено на придбання обладнання.

Завдячуючи реалізації проєкту взаємодії влади та громадськості в бюджетному процесі (Громадський бюджет), відтепер молодь Білоцерківської міської територіальної громади має сучасний простір для самореалізації та розвитку, який поєднує в собі дві конференц-зали, шумоізольовану кімнату для проведення музичних репетицій та переглядів фільмів, зону дозвілля та арт-кімнату, де кожен може проявити себе та розкрити свої таланти, – розповіли у пресслужбі Київської обласної ради.

Під час урочистого відкриття всі присутні мали можливість неформально поспілкуватися, взяти участь майстер-класі з розпису мехенді "Біо-тату", пограти у "Мафію" та переглянути кінофільм. Також всі гості долучилися до створення картини, яка стала символом відкриття Молодіжного центру.

Повідомляють, що центр працюватиме щодня, крім понеділка з 12:00 до 20:00. Змістовне дозвілля буде організовуватись постійно, програми свої заходів центр оприлюднюватиме у соцмережах Фейсбук та Інстаграм.

Нагадаємо, що Університет державної фіскальної служби України готовий налагоджувати співпрацю з Ірпінською молодіжною громадською радою.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: