#

У Білій Церкві випускник на інвалідному візку не відсвяткував останній дзвоник через вчительку (ФОТО)

01.06.2023 19:00
У Білій Церкві випускник на інвалідному візку не відсвяткував останній дзвоник через вчительку (ФОТО)
Артем Батрак

У Білій Церкві на випускник 11-го класу на інвалідному візку Артем Батрак не зміг відсвяткувати останній дзвоник через класну керівницю

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис випускника Білоцерківського опорного ліцею-гімназії №20 Артема Батрака у Facebook.

За словами хлопця, класна керівниця проігнорувала його та однокласницю нібито за те, що вони пересуваються на інвалідних візках.

Артем Батрак написав:

Я навчався у Білоцерківському опорному ліцеї номер 20. Моя класна керівниця Гончар Тамара Борисівна навіть не звернула уваги на те, що я приїхав! Не поставила мене до мого класу, не запросила до школи! Повністю проігнорувала мене та мою однокласницю Поліну, яка також на інвалідному візку! Ніби ми не її учні, а просто діти з вулиці! Ще й на інвалідних візках.

Хлопець також додав, що останні пів року він мріяв про свій останній дзвоник, уявляв як мама з усіма його однокласниками заводить до школи на останній урок та як йому одягають стрічку випускника.

Також зауважимо, що всеукраїнське видання ТСН.ua намагалося отримати коментар керівництва Білоцерківського опорного ліцею-гімназії №20, проте жоден з телефонів, вказаних на офіційному сайті закладу, наразі не відповідає.

Нагадаємо, що у Міжнародний день захисту дітей бійці білоцерківського батальйону "Україна" імені Семена Палія, що входить до асоціації учасників російсько-української війни, завітали до одного з прифронтових сіл Донеччини.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook