#

У Білій Церкві втричі збільшилась кількість випадків автомобільних крадіжок

27.05.2020 15:40
У Білій Церкві втричі збільшилась кількість випадків автомобільних крадіжок
Фото з мережі Інтернет

іОстаннім часом в Білій Церкві почастішали випадки крадіжок з автомобілів, передусім крадіїв приваблюють цінні речі, залишені в автомобілі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Патрульна поліція Білої Церкви" у Facebook.

З початку року на Білоцерківщині зафіксовали 36 випадків крадіжок з автомобілів. У порівнянні з минулим роком, за цей самий період було скоєно 12 таких злочинів, тобто крадіжки з автомобілів збільшились втричі.

Минулого місяця слідчі скерували до суду обвинувачення стосовно 23-річного молодика з Білої Церкви, який поцупив майно дев'яти автолюбителів в різних районах міста.

Поліцейські звертаються до громадян із застереженням, залишати автомобілі, особливо ті, які не облаштовані сигналізацією та іншими засобами захисту, на охороняємих автостоянках, в освітлених місцях або на ділянках з відеоспостерженням. Це полегшить роботу поліції у розшуку зловмисників.

Також нагадаємо, що прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом зловживання службовим становищем міським головою Геннадієм Диким.

Читати "Моя Київщина" у Facebook