#

У Білій Церкві затримали п'яного чоловіка, який перебував у розшуку (ВІДЕО)

10.08.2020 18:05
У Білій Церкві затримали п'яного чоловіка, який перебував у розшуку (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

У суботу, 8 серпня, близько 17-ї години на лінію "102" надійшло повідомлення про те, що на вокзалі лежить невідома особа 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Патрульна поліція Білої Церкви" у Facebook.

Прибувши на місце події, охоронці порядку помітили вищезазначеного громадянина з ознаками алкогольного сп'яніння. 

Перевіривши персональні дані чоловіка по базах даних Національної поліції, патрульні з’ясували, що його розшукують працівники місцевого відділу поліції за скоєння крадіжки.

Під час спілкування з чоловіком, йому стало зле, після чого він втратив свідомість. Охоронці порядку негайно почали надавати йому домедичну допомогу та викликали лікарів. Перехожі також не залишились осторонь та запитували, чим допомогти. 

Після надання кваліфікованої допомоги медиками та коли його життю й здоров'ю нічого не загрожувало, громадянина було доставлено до відділу поліції для подальшого з'ясування обставин справи.

Нагадаємо, що 5 серпня в Білоцерківській стоматологічній поліклініці під час медичного обстеження для школи лікар вимагав гроші з пацієнта за безоплатні послуги. 


Читати "Моя Київщина" у Telegram