#

У Білій Церкві затримали трьох молодиків, яких розшукавала поліція (ФОТО)

11.05.2021 17:12
У Білій Церкві затримали трьох молодиків, яких розшукавала поліція (ФОТО)
Фото з місця події

Упродовж вихідних білоцерківські патрульні затримали трьох осіб, які перебували в розшуку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку " Патрульна поліція Білої Церкви" у Facebook.

Перший випадок стався в суботу, 8 травня, коли поліцейські прибули на вулицю Леваневського на виклик "Домашнє насильство". За вказаною адресою охоронці порядку виявили чоловіка, якого розшукували працівники карного розшуку місцевого управління поліції.

Наступна ситуація трапилася в неділю, 9 травня, також на вулиці Леваневського. Патрульні помітили чоловіка, який, побачивши службове авто, різко змінив напрямок руху. Перевіривши документи громадянина, інспектори з'ясували, що останній знаходиться в розшуку.

Третій інцидент стався також 9 травня. Заявник повідомив на лінію «102» про те, що вранці його товариша побив невідомий чоловік, відібравши телефон та грошові кошти. ТОРівці швидко прибули за вказаною адресою та затримали ймовірного грабіжника. Перевіривши документи 29-річного громадянина, інспектори встановили, що останній розшукується за злочин передбачений ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) ККУ.

На місця всіх подій патрульні викликали слідчих.

Нагадаємо, що вихованці баскетбольної школи "Літаючі білки" посіли призове місце на чемпіонаті Київської області.



Читати "Моя Київщина" у Telegram