#

У Білій Церкві затвердили вартість харчування в закладах освіти

10.01.2024 15:30
У Білій Церкві затвердили вартість харчування в закладах освіти

У Білій Церкві затвердили вартість харчування дітей у закладах дошкільної освіти та у закладах загальної середньої освіти

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на спільноту Біла Церква-БЕЗ ТАБУ.

Безкоштовним харчуванням за кошти громади в закладах освіти забезпечуються такі категорії дітей:

  • діти-сироти;
  • діти, позбавлені батьківського піклування;
  • діти з інвалідністю;
  • діти, батьки яких були учасниками антитерористичної операції;
  • діти з числа внутрішньо переміщених осіб;
  • діти військовослужбовців Збройних сил України й інших утворених відповідно до законів України військових формувань та правоохоронних органів спеціального призначення.

70% від вартості харчування на день сплачують батьки, які надали документ, що підтверджує офіційне працевлаштування хоча б одного з батьків. 

Вартість харчування одного учня денної форми навчання в закладах загальної середньої освіти комунальної власності Білоцерківської міської територіальної громади становить 50 гривень на день, окрім Ліцею "Перша Білоцерківська гімназія" (обід №1 – 60,00 грн; обід №2 – 40,00 грн; обід №3 – 30,00 грн).

Вартість харчування для одного учня Білоцерківського академічного ліцею «Вектор»-гімназії №18, Білоцерківської початкової школи №23, Білоцерківського ліцею-гімназії з інституційною формою навчання №1 – 70 гривень на день.

Нагадаємо, що Білоцерківська прокуратура в судовому порядку вимагає від товариства припинити протиправне використання Косівського водосховища на Білоцерківщині для рибогосподарської експлуатації та повернути його державі.

Читати "Моя Київщина" у Telegram