#

У Білій Церкві знову відкрили майже 100-річний стадіон (ФОТО)

26.08.2020 17:39
У Білій Церкві знову відкрили майже 100-річний стадіон (ФОТО)
Фото з місця події

У неділю, 24 серпня, з нагоди 29-річниці Незалежності України відкрили оновлений після реконструкції стадіон "Трудові резерви", якому цьогоріч виповнилося 90 років

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Європейську Солідарність".

Варто зауважити, що на урочистостях був присутній народний депутат України 8-го скликання, член команди "Європейської Солідарності" Хвича Мепарішвілі.

Разом ми зробили гарну справу – тепер Біла Церква має сучасний і спортивний стадіон, а місцеві мешканці ще одну спортивну локацію для занять спортом та поліпшення здоров’я, – каже політик.

З нагоди відкриття оновленого футбольного поля відбувся товариський футбольний матч за участю вихованців Київської обласної ДЮСШ, яких тренує Руслан Бондар, і професійної футбольної команди "Рось. Біла Церква", тренером якої є Дмитро Безпалий.

Переможцями стали вихованці Київської обласної ДЮСШ, проте усі учасники отримали футбольні м’ячі та кубки на згадку про матч.

Директор стадіону "Трудові резерви", дворазовий учасник Олімпійських ігор Назар Коваленко наголосив, що дуже радий, що нарешті на "освітянському" стадіоні почне вирувати справжнє спортивне життя.

Нам дуже приємно, що від сьогодні маленькі білоцерківці почнуть активно грати на оновленому полі. Ми доклали для цього багато зусиль, активно співпрацювали з фірмами, які обслуговували поле впродовж останнього року. Зазначу, що кошти були виділені з державного бюджету, а от місто не дало ні копійки, попри те, що стадіон розташований у Білій Церкві, – наголосив Назар Коваленко.

За словами директора стадіону, зараз доробляються легкоатлетичні доріжки, які будуть сертифікувати, щоб в подальшому приймати змагання всіх рівнів. В планах також розширення кількості секцій.

Нагадаємо, що в Білій Церкві планують встановити всеукраїнський рекорд злету водночас кількох куль з Дерев’яного мосту.



Читати "Моя Київщина" у Telegram