#

У Білій Церкві аферистка намагалася викрасти дитину

18.01.2019 07:29
У Білій Церкві аферистка намагалася викрасти дитину
Фото з мережі Інтернет

В одному із садочків Білої Церкви, невідома жінка намагалася викрасти дитину

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Київщина Новини у Facebook.

Жахлива історія сталася у 22 садочку Білої Церкви. У групу прийшла жінка, назвалася бабусею однієї дівчинки і сказала що забирає дитину. Повідомила, що мама не може і попросила її. Вихователь не повірила, сказала що нічого про це не знає, тоді ця "бабуся" набрала номер і передала вихователю телефон, псевдомама відповіла що це правда і попросила віддати дитину.

Вихователь покликала дівчинку, а вона коли прибігла, сказала що не знає цю тітку. На що нахабна аферистка почала переконувати, що вона якась далека бабуся і дитина забула її.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Проте вихователь заштовхала дитину назад в групу і сказала що не віддасть, на що та жінка вискочила з садка. Коли прийшла мама дитини, їй розповіли цю історію і жінка була збентежена. Виявилося, що вихователька розмовляла не зі справжньою мамою.

Коли батьки пішли подавати заяву, їм сказали що це не перший випадок, що працює ціла група викрадачів.

Жителі Білої Церкви занепокоєні і просять проводити бесіди зі своїми дітками, щоб ні з якими тітками, бабусями і т.п. ні за які цукерки вони нікуди не йшли. Також, приводячи діток в садок, батьків просять інформувати вихователів хто за ними прийде.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: