#

У Білій Церкві будуть виробляти імуноглобулін та альбумін

25.06.2019 07:49
У Білій Церкві будуть виробляти імуноглобулін та  альбумін
Завод "Біофарма"

У Білій Церкві підприємство "Біофарма" приступило до пусконалагоджувальних робіт нового заводу за $ 50 млн

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на "trust.ua", це розповів на своїй сторінці в Facebook президент компанії Костянтин Єфименко.

На нових потужностях "Біофарма" планує налагодити випуск імуноглобулінів, альбуміну, фактора згортання крові VIII в масштабах, які повинні покрити потреби українського ринку і забезпечити можливість експорту.

Завдяки роботі підприємства України входить в 12-ку країн світу, які виробляють препарати з вмістом фактора згортання крові.

Також нагадаємо, що фармацевтична компанія "Біофарма", що розташована у місті Біла Церква стала світовим лідером у своїй галузі.  

На даний момент на заводі приступили до пусконалагоджувальних робіт на складах сировини і готової продукції, тестуються системи подачі води, охолодженої води, води для ін'єкцій, пара, діетиленгліколю, стисненого повітря, очищеного повітря, нейтралізації стоків.

Також було проведено випробування обв'язок реакторів, наповнення контурів і сорочок, запущений лінії розливу, термостати і леофільні сушарки. Зараз завершується підготовка до запуску основної технології. Компанія Biopharma входить в десятку найбільших українських виробників лікарських препаратів.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: