#

У Білій Церкві голова КОДА Терещук провів чергову виїзну нараду (ФОТО)

21.12.2018 13:33
У Білій Церкві голова КОДА Терещук провів чергову виїзну нараду (ФОТО)
Виїзна нарада у Білій Церкві

Сьогодні, 21 грудня, в Білій Церкві під керівництвом голови Київської ОДА Олександра Терещука відбулася зустріч з активом району та міста  

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На заході були присутні народний депутат Хвича Мепарішвілі, мер Білої Церкви Геннадій Дикий, голова Білоцерківської РДА Геннадій Джегур, керівник патронатної служби Київської облдержадміністрації Михайло Шкурін. Також на заході були керівники центральних органів виконавчої влади, керівники департаментів, депутати міських та районних рад, актив міста та району.

На початку робочої наради Олександр Терещук відзначив про неабиякий потенціал міста обласного значення та відмітив, що бачить велику роботу, яка ведеться на Білоцерківщині.

Зустріч проходила у форматі живого спілкування з громадою, кожен бажаючий міг поставити своє питання Олександрові Терещуку, або ж поділитися із проблемами, які є як місті, так і в районі.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Серед питань, які піднімала громадськість - тарифи ЖКГ, вартість проїзду в громадському транспорті, забезпечення житлом учасників бойових дій, незадовільні моменти у аграрній сфері та проблеми криміногенної ситуації й медицини.

Стосовно медичної галузі Терещук запевнив, що зараз будуть активовані всі зусилля для забезпечення населення гідними умовами в медзакладах:

"Сьогодні немає важливішого питання ніж ліки та медицина",- зазначив Терещук.

У питанні забезпечення житлом учасників бойових дій, Олександр Терещук рішуче запевнив, що ситуацію буде проаналізовано та складено план дій.

"Ми готові розглядати проекти, створимо робочі групи і попрацювати над цим. Це буде складно але я вам гарантую організацію і співпрацю",- сказав голова КОДА.

Окрім економічно-соціальних справ, на зустрічі піднімалися і питання культури. Особливо гостро постала проблема театру Саксаганського, коли громадськість звернулася до очільника області з проханням особисто відреагувати на проблему та ініціювати перевірку. В свою чергу Терещук зазначив, що в ситуації з театром є дуже багато незрозумілих питань, тому наразі створена робоча група, а найближчим часом буде проведена перевірка.

Вислухавши проблематику, Олександр Терещук дав низку розпоряджень та протокольних доручень для подальшого вирішення питань.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: