#

У Білій Церкві голова КОДА Терещук роздав АТОшникам сертифікати на землю

27.12.2018 13:46
 У Білій Церкві голова КОДА Терещук роздав АТОшникам сертифікати на землю
Вручення сертифікатів на земельні ділянки 200 бійцям з Білоцерківщини

Сьогодні, 27 грудня, в приміщенні Білоцерківської РДА за участі голови Київської обласної державної адміністрації Олександра Терещука відбулося вручення сертифікатів на земельні ділянки 200 бійцям з Білоцерківщини та членам сімей загиблих воїнів, які брали участь в антитерористичній операції на Сході України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На заході були присутні міський голова Білої Церкви Геннадій Дикий, голова Білоцерківської РДА Геннадій Джегур, голова районної ради Володимир Шевченко, голова Всеукраїнської асоціації учасників бойових дій та учасників АТО В'ячеслав Вовченко.

У вітальній промові голова КОДА зазначив, що із задоволенням приїхав не тільки вручити сертифікати на земельні ділянки, а насамперед поспілкуватися із бійцями та їх родинами:

"Одне з моїх найперших завдань після розмови з президентом - бути разом з учасниками АТО, допомагати бійцям та їх родинам, адже завдяки нашим воїнам ми сьогодні маємо країну. Тому влада просто повинна чути і допомагати вирішувати їхні проблеми".

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Подякувавши та відзначивши подвиг військовослужбовців, Олександр Терещук урочисто вручив земельні сертифікати новим власникам. На ведення особистого селянського господарства в розмірі 2 га було надано 193 учасникам бойових дій. Ще 7 бійцям було вручено документи на земельні ділянки під індивідуальне садівництво в розмірі 10 соток.

Загалом на Білоцерківщині вже понад 2000 бійців та їх родини отримали земельні наділи. Вже традиційно Олександр Терещук продовжив зустріч у форматі конструктивного діалогу з громадою, де вислухав проблеми присутніх.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: