#

У Білій Церкві хочуть обмежити продаж алкоголю (ФОТО)

21.08.2018 12:37
У Білій Церкві хочуть обмежити продаж алкоголю (ФОТО)

Вчора, 20 серпня у Білій Церкві знову підняли питання про обмеження продажу алкогольних напоїв на території міста крім закладів рестораного господарства  

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на "04563".

Керівником засідання був керуючий справами виконавчого комітету Білоцерківської міської ради Сергій Постівий.

Як повідомляється, розробником даного регуляторного акту є торговий відділ з питань торгово-побутового обслуговування населення та громадського харчування Білоцерківської міської ради.

Як повідомили під час засідання, необхідну процедуру оприлюднення проект регуляторного акту пройшов, наразі він обговорюється, це триватиме до 27 серпня 2018 року. На офіційному сайті Білоцерківської міської ради можна ознайомитися з документом ( у розділі "Проекти рішень міської ради")

Учасники "круглого столу" визначили подальші етапи роботи над документом згідно із встановленою процедурою, опрацювали пропозиції, які надійшли щодо проекту регуляторного акта, підбили підсумки щодо напрацювань, які були зроблені у рамках обговорення.

Даним регуляторним актом пропонується заборонити продаж пива, крім безалкогольного, алкогольних та слабоалкогольних напоїв на території міста Біла Церква суб’єктами господарювання, крім закладів ресторанного господарства у період з 22.00 до 10.00 щоденно, враховуючи вихідні та святкові дні. Ціль проекту – зменшення кількості правопорушень, скоєних у стані алкогольного сп’яніння, усунення порушень громадського порядку у нічний час та обмеження шкідливого впливу споживання алкогольних напоїв на здоров’я білоцерківців. У разі прийняття дія рішення поширюватиметься на всі суб’єкти господарювання на території міста Біла Церква.

У засіданні взяли участь представники структурних підрозділів Білоцерківської міської ради.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: