#

У Білій Церкві місцеву письменницю нагородили премією імені М.С. Вінграновського

30.01.2019 16:59
У Білій Церкві місцеву письменницю нагородили премією імені М.С. Вінграновського
Засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради

Вчора, 29 січня, членами виконавчого комітету було прийнято рішення про присудження міської молодіжної літературно-мистецької премії імені М.С. Вінграновського за 2018 рік

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на сайт Білоцерківської міської ради.  

Премія призначається щорічно з метою всебічного сприяння розвитку обдарованої молоді, формування творчої особистості, створення в місті умов для її самореалізації. З часу заснування премії (1993р.) її лауреатами стали 55 молодих людей  та творчих колективів.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Відповідно до подання управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради, протоколу конкурсної комісії по присудженню міської молодіжної літературно-мистецької премії ім. М.С. Вінграновського та нормативно-правових актів було вирішено присудити міську молодіжну літературно-мистецьку премію ім. М.С. Вінграновського за 2018 рік у розмірі 3750 грн наступним лауреатам:

  • Ілоні Котовщик, молодій письменниці, студентці Білоцерківського гуманітарно-педагогічного коледжу – за роман «Веселкові душі» та поетичну творчість 2018 року; 
  • Вокальному ансамблю Білоцерківського національного аграрного університету (керівник Булей Наталія) – за творчі здобутки у 2018 році та активну участь у культурно-мистецькому житті міста.
Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: