#

Найбільший житловий масив Білої Церкви можуть відключити від опалення

13.12.2018 13:01
Найбільший житловий масив Білої Церкви можуть відключити від опалення
Фото з мережі Інтернет

7 грудня ПрАТ "Білоцерківська теплоелектроцентраль" повідомила комунальне підприємство Білоцерківської міськради "Білоцерківтепломережа" про заборгованість за листопад цього року в сумі близько 23 млн гривень

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "КиевВласть".

Житловий масив Леваневського, що в Білій Церкві, з майже 50 тис. населенням, цієї зими може залишитися без опалення. Причиною став конфлікт між постачальниками тепла, ПрАТ "Білоцерківська ТЕЦ" і комунальним підприємством міськради "Білоцерківтепломережа". Перші аргументували необхідність відключення тим, що їм не заплатили за надане в листопаді тепло, а другі виправдалися відсутністю приладів обліку, невстановленими тарифами і необгрунтованістю цін.

Сума заборгованості за листопад цього року становить близько 23 млн гривень. Зважаючи на це, ТЕЦ попередила комунальне підприємство про відключення його від системи теплопостачання 10 грудня.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Відзначається, що копія документа була відправлена також голові Київської обласної державної адміністрації Олександру Терещуку і меру Білої Церкви Геннадію Дикому.

У комунальному підприємстві назвали дії ТЕЦ неправомірними, адже остання не має жодних облікових пристроїв, які б визначали обсяг переданої енергії.

Зараз комунальне підприємство разом із міською владою намагається вирішити питання теплопостачання масиву.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: