#

У Білій Церкві обрали нового голову районної ради

30.11.2018 17:58
У Білій Церкві обрали нового голову районної ради
Засідання Білоцерківської райради

На пленарному засіданні двадцять шостої сесії Білоцерківської районної ради VII скликання депутати обрали головою районної ради Володимира Шевченка

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Тиждень. Біла Церква", засідання відбулося 23 листопада відбулося.

Із 36 депутатів районної ради на сесії були присутні 28 народних обранців. У роботі сесії взяли участь народний депутат України Віталій Гудзенко, голова Білоцерківської районної державної адміністрації Геннадій Джегур, начальники відділів, управлінь, структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники промислових, сільськогосподарських та комунальних підприємств, представники громадськості та засобів масової інформації.

Першим розглянули організаційне питання – вибори голови районної ради. На цю посаду було запропоновано дві кандидатури – Анатолія Чичикала, який є заступником голови районної ради, а з січня 2018 року виконував обов’язки голови ради, та Володимира Шевченка, керуючого справами виконавчого апарату районної ради.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Під час проведення таємного голосування депутати проголосували так: 22 голоси віддано на підтримку кандидатури Володимира Шевченка, 5 – Анатолія Чичикала. Тож, відповідно до ст. 55 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" та враховуючи результати таємного голосування вирішено вважати обраним головою Білоцерківської районної ради Володимира Шевченка.

Додамо, що під час сесійного засідання повідомлено про створення міжфракційного об'єднання "Білоцерківщина", до складу якого увійшло 23 депутати з таких політичних сил – БПП "Солідарність", РПЛ Олега Ляшка, "Наш край", "Нові обличчя". Очолив міжфракційне об'єднання – Олександр Лопот (БПП "Солідарність"). Депутати об'єднались для проведення суспільно важливих обговорень та ініціювання рішень щодо соціально-економічного розвитку району, активізації діалогу між депутатським корпусом та громадським сектором щодо стратегії розвитку району на найближчі роки.

Об’єднання діє на принципах самоврядування, є відкритим для приєднання інших депутатів та налаштоване на співпрацю з органами державної влади та місцевого самоврядування, громадськими організаціями, представниками територіальних громад району.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: