#

У Білій Церкві під час виступу Тимошенко вимкнули трансляцію відео про Героїв 72 бригади

13.02.2019 17:45
У Білій Церкві під час виступу Тимошенко вимкнули трансляцію відео про Героїв 72 бригади

Під час виступу Юлії Тимошенко у Білій Церкві невідомі особи перерізали кабель від монітору на стіні "Білоцерківмазу", на якому щоденно транслюють відео про Героїв 72 бригади

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Підслухано БЦ" у Facebook.

Нагадаємо, що 8 лютого кандидат в президенти Юлія Тимошенко відвідала місто Біла Церква, аби розповісти про "Новий Курс" та представити план реформування України.

"Під час самого виступу Юлії Тимошенко було навмисно перерізано провід від лед-екрану, на якому щоденно транслюються відео з Героями легендарної 72 ОМБр", - йдеться у повідомленні.

За інформацією місцевих жителів, екран встановлений на стіні місцевого БК "Білоцерківмаз", що фактично належить колишньому "регіоналу", а нині представнику Херсонської обласної організації ВО "Батьківщина" – Олександру Олійнику.

Нагадаємо, що під час зустрічі Тимошенко з громадою міста Біла Церква невідомі кинули у натовп димові шашки, а до поліції надійшло повідомлення про замінування автомобіля поблизу сцени з політиком.

Сьогодні, 13 лютого, у поліції Київщини повідомили, що за фактом зриву зустрічі з виборцями Білої Церкви одного з кандидатів в президенти порушено кримінальне провадження.

Наразі двом підозрюваним оголошено підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Судом на час досудового слідства дня них обрано міру запобіжного заходу – домашній арешт строком на 2 місяці.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: