#

У Білій Церкві побудують пам'ятник

01.10.2018 07:20
У Білій Церкві побудують пам'ятник

В четвер, 27 вересня, у Білій Церкві визначили переможця конкурсу на кращий проект реконструкції площі по вулиці Героїв Небесної Сотні 

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на  "Погляд".

За інфрмацією на площі заплановано спорудити пам’ятник – вшанування загиблих під час "Революції Гідності" та загиблих в антитерористичній операції на сході України.

Переможцем став проект у виконанніавторського колективу – архітектурна майстерня "АММІ" (Р. Жихарев, В. Міщенко, К. Жихарева, В. Міщенко; за участі К. Дробота, Ю. Шаравари).

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Відомо, що конкурс відбувся у Білій Церкві у два етапи. Для ознайомлення жителів міста з поданими ескізами та врахування думки громадськості під час роботи журі, у центральній бібліотеці було організовано виставку проектів. У першому турі брали участь 8 ескізних проектів авторів та авторських колективів з Києва, Львова, Білої Церкви. У ІІ турі конкурсу було представлено 6 ескізних проектів – з числа тих, які за результатами першого туру посіли ІІ, ІІІ місця, а також ті, які отримали заохочувальні призи.

Конкурс відзначився кропіткою роботою як авторів проектів, так і членів журі, яким протягом усього періоду було нелегко визначитися із переможцем, адже кожен із проектів, на думку журі, відрізнявся цікавістю, самобутністю, оригінальністю архітектурних та дизайнерських рішень. За результатами рішення журі у вересні 2018 року було визначено переможця конкурсу.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: