#

У Білій Церкві привітали двох жителів із 100-річним ювілеєм (ФОТО)

17.12.2018 18:32
У Білій Церкві привітали двох жителів із 100-річним ювілеєм (ФОТО)
Привітання ювілярок

В середу, 12 грудня, в Білій Церкві начальник управління соціального захисту населення Білоцерківської міської ради Тетяна Велігорська привітала жительок, яким виповнилося по 100 років

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на "idbc news".

Привітання було проведено за дорученням міського голови Геннадія Дикого.

Ювіляркам  Хрипко Варварі Єгорівні та Григор Катерині Харитонівні були вручені вітальні адреси від міського голови, а також одноразова грошова допомога та квіти – з побажаннями щастя, міцного здоров’я, радості, поваги від рідних та близьких.

Хрипко Варвара Єгорівна народилася у с.Рубіжне  Ворошиловоградської (Луганської) області. Працювала на взуттєвій фабриці касиром, трудовий стаж – більше 40 років. Має двох дітей, трьох онуків та трьох правнуків. 

Катерина Харитонівна Григор народилася в с.Заріччя Київської області. Працювала лікарем у Білоцерківській інфекційній лікарні, трудовий стаж становить 58 років. Має трьох дітей, чотирьох онуків та чотирьох правнуків. Інвалід війни І групи, ветеран праці, учасник партизанського руху під час Другої Світової війни. Має низку нагород.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Відповідно до Програми соціального забезпечення та соціального захисту населення м. Біла Церква "Турбота" на 2017-2022 роки, затвердженої рішенням Білоцерківської міської ради  1114-35-VIІ від 07 вересня 2017 року, ювілярки отримуватимуть щомісячну надбавку до пенсії у розмірі 200 грн. Нині в місті проживає 3 особи, які перетнули 100-річну межу.  

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: