#

У Білій Церкві проходить міжнародна наукова конференція (ФОТО)

21.09.2018 13:29
У Білій Церкві проходить міжнародна наукова конференція (ФОТО)

До 230-річчя дендропарку "Олександрія" відкрилася міжнародна наукова конференція "Збереження різноманіття рослинного світу у ботсадах та дендропарках: традиції, сучасність, перспективи" 

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на "04563".

Як повідомила Білоцерківська міськрада, під час конференції її учасники виступили з науковими доповідями, а також відвідали екскурсію дендропарком "Олександрія", де взяли участь у висадженні дерев на честь 230-річчя парку.

Під час заходу міський голова Геннадій Дикий привітав працівників дендропарку і відзначив, що "Олександрія" є візитівкою Білої Церкви.

"Сьогодні парк розвивається, відновлюється, і щороку до нього приїздить дедалі більше гостей. Зокрема цьому сприяють масштабні заходи, які проводяться на території парку за сприяння міської влади та громадських організацій, розробляються спільні програми з метою розвитку парку" - зазначив міський голова.

Найкращим працівникам дендропарку міський голова вручив подяки та квіти.

Народний депутат України Олександр Марченко також адресував вітання і відзначив працівників дендропарку подяками та грошовими винагородами.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Присутніх також вітали представники відділення загальної біології НАН України, Ради ботанічних садів та дендропарків України, Національного дендрологічного парку "Софіївка" НАН України, Ботанічного саду Хмельницького національного університету.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: