#

У Білій Церкві пройшла акція проти торгівлі людьми

18.10.2018 08:30
У Білій Церкві пройшла  акція проти торгівлі людьми

Щороку 18 жовтня в країнах Європейського союзу відзначають День боротьби з торгівлею людьми. Студенти Білої Церкви також долучилися до європейської спільноти

Про це повідомляє “Моя Київщина” з посиланням на інформаційний портал “Погляд”.

Україна у 1998 році перша серед країн Європи встановила кримінальну відповідальність за торгівлю людьми. Як відомо з офіційних джерел, від торгівлі людьми протягом 2018 року постраждав 141 українець. Але насправді оцінити реальні масштаби торгівлі людьми в Україні доволі важко.

З прийняттям Закону України «Про протидію торгівлі людьми», Міністерство соціальної політики, як національний координатор, проводить інформаційно-просвітницькі акції з метою інформування громадян про цю проблему.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Сучасне рабство – це міжнародний злочин, який вражає усі нації, та впливає на людей усіх рівнів достатку. Звичайно, без усвідомлення проблеми її важко подолати.

На центральній площі Білої Церкві під час акції студенти плакатами та бесідами, поширенням інформації щодо форм цього злочину привертали увагу до проблеми торгівлі людьми, пояснювали громадянам, які можливі шляхи надання підтримки і допомоги потерпілим.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: