#

У Білій Церкві пройшов конкурс естрадної пісні (ФОТО)

27.11.2018 18:23
У Білій Церкві пройшов конкурс естрадної пісні (ФОТО)

17 листопада у місті Біла Церква відбувся фінал ХIII дитячого конкурсу естрадної пісні "Еврідіка"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Тиждень".

Захід традиційно зібрав талановитих юних виконавців сучасної пісні віком від 5-ти до 15 років з усієї Київщини.

Цьогоріч 29 учасників змагалися за перемогу у трьох вікових категоріях. Окрім традиційних І-ІІІ місць, переможців визначали і в номінаціях "Відкриття конкурсу", "За оригінальність і видовищність", "За артистизм і чарівність", "Шлягер конкурсу" тощо.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Метою конкурсу естрадної пісні "Еврідіка" традиційно стало виявлення та підтримка обдарованих дітей; розвиток, збереження та популяризація дитячої творчості. А тому варто зазначити, що і цього разу, як і завжди, конкурс відкрив нові таланти, дав можливість найобдарованішим дітям спробувати свої сили в естрадному вокальному жанрі, засяяти на великій сцені. А ще знайти гідних наставників, друзів і однодумців, заслужити глядацький успіх. Лауреати і переможці конкурсу постійно виступають на багатьох заходах і концертах міста і області.

Кожний конкурс – це яскраве шоу, яке дарують організатори учасникам, їхнім шанувальникам і глядачам. І "Еврідіка-2018" не виняток – конкурс став особливим і неперевершеним святом пісні, таланту та дитячої творчості.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: