#

У Білій Церкві школярам проводили лекції та уроки поліцейські

16.05.2019 08:35
У Білій Церкві школярам проводили лекції та уроки поліцейські
Патрульна поліція Білої Церкви

В рамках Всеукраїнської акції "Діти! Поліція! Безпека!" представники Департаменту патрульної поліції, управлінь патрульної поліції проводили лекції та уроки для білоцерківських школярів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на офіційний сайт "Gazeta.ua"

Першим закладом, який відвідали поліцейські стала Білоцерківська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1. Там відбулась зустріч-лекція з учнями 10 класів на тему: "Основи інтернет-безпеки". Слухачів об'єднали в 4 групи та дали завдання. Основна мета лекції була навчити дітей розрізняти види онлайн небезпеки та пояснити шляхи убезпечення себе під час використання інтернет ресурсів.

Білоцерківським школярам проводили пізнавальну лекцію про булінг і його види; про те, як протидіяти булінгу в дитячому середовищі, як розв'язати конфлікти мирним шляхом. Поліцейські розбирали кожен вид булінгу на прикладах та розповіли 10 головних правил безпеки в таких ситуаціях.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

На цих зустрічах дітям роздавали наліпки, буклети з корисною інформацією та телефонами, куди можна звертатись, якщо порушують їх права або ображають честь і гідність.

Нагадаємо також, що у селищі Козин школярі прослухали лекції правоохоронців щодо правил поведінки при виявленні підозрілих предметів

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: