#

У Білій Церкві відбувся освітянський форум (ФОТО)

29.08.2018 08:58
У Білій Церкві відбувся освітянський форум (ФОТО)

Вчора, 28 серпня у Білій Церкві пройшов освітянський форум на який завітало близько 500 педагогів

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на "04563". 

За словами Білоцерківської міської ради, цього року із міського бюджету для підготовки навчальних закладів до нового року було виділено достатньо коштів: кожний загальноосвітній навчальний заклад отримав по 50 тис. грн, дошкільні освітні заклади – по 40 тис. грн, позашкільні навчальні заклади – по 25 тис. грн. Крім того, понад 2,3 млн грн. було виділено із міського бюджету на співфінансування проекту "Нова українська школа".

Під час форуму були оголошені високі результати участі школярів у Всеукраїнських олімпіадах, конкурсах, змаганнях та турнірах.

Для того, щоб забезпечити освітній процес та психологічний супровід дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах та по­стра­ж­далих унаслідок ант­и­те­рористичної операції, у Білій Церкві четвертий рік поспіль оголошено благодійну акцію "Діти Білої Церкви – дітям По­пасної". В рамках акції для малечі із Попаснянського району будуть зібрані канц­­товари, спортивний інвентар і кни­ги для шкільних бібліотек.

Наприкінці конференції відбулося нагородження почесними грамотами педагогічних працівників Білої Церкви за вагомі здобут­ки в професійній діяльності.

За підсумками форуму, освітяни зауважили, що в нових умовах децентралізації та євроінтеграції освітній процес потрібно будувати за допомогою особистісної орієнтації та вільного доступу до освіти.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: