#

У Білій Церкві затримали 20-річного крадія алкоголю

08.01.2019 08:36
У Білій Церкві затримали 20-річного крадія алкоголю
Пограбування в Білій Церкві

Сьогодні, 8 січня, у місті Біла Церква невідомий викрав алкогольні напої з магазину та втік

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

Близько 6.30 години ранку до магазину зайшов невідомий чоловік у темному одязі і в балаклаві. Засліпивши очі ліхтариком продавчині та викрикуючи, що це "Інтернет-пограбування", відкрито викрав дві пляшки алкогольних напоїв і втік у невідомому напрямку.

Спочатку працівник магазину намагалася самотужки наздогнати нападника, однак їй це не вдалося і вона звернулась до поліції.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

На місце події одразу прибула слідчо-оперативної група Білоцерківського відділу поліції. Поліцейські встановили прикмети зловмисника та очевидців злочину.

На пошуки грабіжника були орієнтовані групи реагування патрульної поліції. І вже за дві години поліцейські затримали чоловіка на одній з вулиць міста. Ним виявився 20-річний місцевий житель, який в жовтні минулого року звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання з скоєння крадіжки.

Під час поверхневого огляду у нього вилучено речові докази – викрадене майно з магазину.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику обрану міру за побіжного заходу – тримання під вартою. Тривають слідчі дії.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: