#

У Білій Церкві затримали шахрая

15.12.2018 17:01
У Білій Церкві затримали шахрая
Фото з мережі Інтернет

20-річний злочинець телефонував людям і повідомляв, що їхні родичі потрапили в ДТП. Відрекомендувавшись поліцейським, вимагав гроші за "вирішення всіх питань"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Погляд".

У місцевому відділі поліції повідомляють, що днями до жительки села Фурси Білоцерківського району зателефонував невідомий, який представився слідчим поліції та повідомив, що її син скоїв дорожньо-транспортну пригоду. Щоб "вирішити питання", жінці потрібно сплатити гроші у сумі 12 тисяч доларів США.

Зловмисник використовував психологічний тиск і вона була змушена одразу винести лиходієві 7900 доларів США, який потім поїхав у невідомому напрямку. Коли жінка отямилась, вона зателефонувала синові. Останній спростував інформацію про аварію. Тож потерпіла одразу звернулась до поліції та описала прикмети шахрая та авто таксі, на якому він приїздив.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Менше доби знадобилося дільничним офіцерам поліції спільно з працівниками кримінальної поліції, щоб затримати зловмисника. Ним виявився 20-річний житель Житомирщини, який "заробляв" собі на прожиття на території Київщини, скоюючи шахрайства.

Наразі він затриманий в порядку ст.208 КПК України та перебуває в Білоцерківському відділі поліції, де надає покази слідчому. Наразі поліцейські перевіряють молодого чоловіка на причетність до скоєння аналогічних злочинів. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 190 Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: