#

У Білій Церкві жінка із психічними розладами намагалася покінчити життя самогубством (ВІДЕО)

26.04.2019 06:57
У Білій Церкві жінка із психічними розладами намагалася покінчити життя самогубством (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Вчора, 25 квітня, у Білій Церкві по вулиці Раскової жінка підпалила своє ліжко з речами і лягла поруч, накрившись ковдрою

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Патрульна поліція Білої Церкви" у Facebook.

І так, 18-ї години на лінію "102" надійшов виклик з приводу задимлення у квартирі по вулиці Раскової. Заявник повідомив, що сусідка запалила в оселі вогонь, що відбувається всередині невідомо. В коридорі стоять стовби диму, немає чим дихати.

Патрульні по приїзду викликали рятувальну службу та медиків. Вони відразу піднялись на другий поверх, знайшли потрібну квартиру: двері були відкриті. У задимленому приміщенні дихати було майже нічим. Інспектори прикрили рушником дихальні шляхи та зайшли в кімнату, де побачили на дивані, який починав горіти, жінку. Як виявилось, вона склала речі на ліжко, підпалила їх і лягла поруч, накрившись ковдрою. Поліцейські не розгубились, швидко набрали води у сусідів і самостійно загасили пожежу. Потім охоронці порядку прийняли рішення евакуювати громадянку на свіже повітря.

Також нагадаємо, що 25 квітня молодик із Вишгорода хотів покінчити життя самогубством, бо не міг пережити втрату близького товариша.

Патрульні оперативно винесли жінку з задимленої квартири. Потерпіла не хотіла залишати будинок і пручалась. Вже під будинком вона продовжувала кричати: "Я не хочу жити!". Все ж, поліцейським вдалося її вмовити не чинити лиха своєму здоров'ю. Інспектори передали "горе-самогубцю" лікарям для надання їй медичної допомоги.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Зі слів очевидців, мешканка будинку неодноразово вчиняла дані дії і страждає на психічні розлади.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: