#

У Білогородці водій каменем побив випадкового попутника і забрав цінні речі

24.04.2019 14:57
У Білогородці водій каменем побив випадкового попутника і забрав цінні речі

Сьогодні, 24 квітня, у поліції повідомили про затримання чоловіка з Білогородки, який побив свого попутника з метою наживи

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Нацполіції Київської області.

У поліції повідомили, що водій автомобіля Dacia підібрав попутчика-незнайомця біля столичної станції метро. У дорозі в нього виник злочинний умисел – заволодіти його грошима та мобільним телефоном. Прибувши до безлюдного району села Білогородка, водій накинувся на пасажира.

"Вимагаючи гроші, він погрожував предметом, схожим на пістолет. Коли бідолаха почав тікати, нападник наздогнав, щосили вдарив його камінцем по голові. Після чого забрав 400 гривень, мобільний телефон і зник у невідомому напрямку", - повідомили у відомстві.

Потерпілий був доправлений до лікарні, де йому діагностували закриту травму голови. Наразі його життю вже нічого не загрожує. 

Під час проведення низки оперативно-розшукових заходів працівники Києво-Святошинського відділу поліції того ж дня встановили особу нападника та затримали його. Ним виявився 35-річний місцевий житель, який вже мав проблеми із законом.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України. За скоєння розбійного нападу зловмиснику оголошена підозра. Судом обрана міра запобіжного заходу – тримання  під вартою з правом внесення застави.

Нагадаємо, що 27 березня новий голова Державної архітектурно-будівельної інспекції України Сергій Кузьмін має у власності понад півсотні об’єктів нерухомості в селі Білогородка Києво-Святошинського району.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: