#

У Богуславі будують громадські вбиральні (ФОТО)

01.09.2018 12:14
У Богуславі будують громадські вбиральні (ФОТО)

У Богуславі за кошти міського бюджету будують дві громадські вбиральні, проте громада міста на впевнена в прозорості використання коштів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Богуславської міської ради у Facebook.

У повідомленні зазначено, що забезпечення гідних та комфортних умов життя – одне з найважливіших завдань сучасного міста. Місто Богуслав хоча і є одним із найстаріших міст Київщини, але завжди прагне до впровадження нових інновацій, розвитку та прогресу.

Міська влада переконує, що завжди відшуковує можливості у фінансуванні соціальних проектів.

Наразі, комунальним підприємством Богуславської міської ради "Богуславблагоустрій" проводяться будівництво громадських вбиралень, коштами передбаченими сесією Богуславської міської ради в сумі 490 000 грн. Згідно даного фінансування планується будівництво 2 громадських вбиралень в районі Будинку культури та в магазину АТБ.

Дане будівництво спрямоване на поліпшення умов перебування жителів та гостей міста.

Проте в коментарях люди висловлюють обурення вартістю будівництва даних об’єктів. Громада переконана, що дві вбиральні з металопрофілю не можуть коштувати майже півмільйона з бюджету міста.  

"По 245 тис грн на 1 вбиральню? Ви що, там вже геть сказились? А на автостанції не передбачається? Людям до ДК чи АТБ бігти випучивши очі? Я хочу бачити ту смету, хочу зрозуміти, як 2 вбиральні можуть коштувати громаді міста 490 000 тис грн", - повідомила Ірина Яніна.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: