#

У Богуславі невдовзі запрацює арена "Льодограй"

14.06.2022 17:30
У Богуславі невдовзі запрацює арена "Льодограй"
Фото з місця події

Учора, 13 червня, заступник Київської ОВА Віталій Власюк та начальник Управління молоді і спорту КОДА Сергій Тимофеєв обговорили питання щодо відновлення спорту у пристоличному регіоні з президентом Федерації хокею України Георгієм Зубко

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Київської ОВА.

Георгій Зубко зауважив:

Ми говорили про ситуацію з хокеєм у Київському регіоні в умовах війни. Головною темою став запуск у Богуславі арени "Льодограй". Також розглянули проблему функціонування льодової арени та шляхи її вирішення. Очікується, що в серпні-вересні богуславці знову зможуть стати на ковзани на кризі рідного "Льодограю".

У повідомленні було сказано, що планується також створення професійної хокейної команди в одному з міст Київщини. Її представники вже восени зможуть брати участь як у дорослому, так і в дитячо-юнацькому чемпіонатах.

Георгій Зубко від імені Федерації хокею України подякував представникам КОВА за те, що в час війни вони роблять усе можливе, аби спортивне життя і, зокрема, хокейні баталії не затихали

Віталій Власюк сказав

Ми усвідомлюємо значення спорту для суспільства. Київська обласна адміністрація завжди підтримувала хокей і буде це робити надалі. Також ми активно працюватимемо над посиленням взаємодії з міжнародними організаціями.

Нагадаємо, що російські окупанти пограбували будинок колишнього футболіста київського "Динамо" та збірної України Владислава Ващука в Гостомелі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook