#

У Богуславі відбулося відкриття Мотосезону 2023 (ФОТО)

14.05.2023 14:00
У Богуславі відбулося відкриття Мотосезону 2023 (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 13 травня, байкери із усієї України відкрили в Богуславі Мотосезон 2023 року

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Богуславської міської ради у Facebook.

Зауважується, що цей захід був спрямований не лише на відкриття Мотосезону 2023, а й на збір коштів для жителя Богуславської громади, байкера Віталія Митяя. Зараз Віталій захищає Україну у складі 77 окремої аеромобільної бригади, якій необхідний автомобіль для порятунку життів захисників.

На відкриття мотосезону до Богуслава з’їхалося більше 150 байкерів, які вирушили мотоколоною вулицями Богуслава до пам’ятного знака загиблим воїнам у російсько-українській війні. Там військовий капелан, отець Сергій відправив поминальну панахиду за загиблими побратимами, й колона байків вирушила околицями міста до місця локації – лісу біля автодрому на вулиці Мисайлівській.

У повідомленні йдеться:

Там уже на гостей чекали байкерська кухня, запашний куліш і цікава програма, яку провела начальник відділу культури, молоді та спорту виконавчого комітету Богуславської міської ради Тетяна Куценко.

Також на заході привітали найстаршого 75-річного байкера під псевдонімом "Іванович", який приїхав із Чернігова, подолавши понад 350 кілометрів.

Усього під час заходу зібрали 88 566 гривень, які підуть на придбання автомобіля для земляка Віталія Митяя.

Нагадаємо, що у селі Копачі Обухівського району чоловіку, який намагався розібрати вибухівку в гаражі, відірвало руку.



Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: