#

У Богуславі відкрили сучасний спортивний майданчик (ФОТО)

28.08.2018 11:50
У Богуславі відкрили сучасний спортивний майданчик (ФОТО)

В рамках обласної програми розвитку фізичної культури і спорту "Київщина спортивна", У Богуславі побудували спортивну арену, відкриття якої відбулось 25 серпня

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на прес-службу управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації.

Наприкінці минулого року в рамках обласної програми розвитку фізичної культури і спорту "Київщина спортивна" згідно рішення сесії Київської обласної ради Богуславська міська рада отримала комплекти спортивного обладнання та технологічних комплектуючих для облаштування спортивного ігрового майданчика 42х22м із синтетичним покриттям та вуличним тренажерним обладнанням.

На виконання програми спортивний майданчик був збудований у Богуславі по вулиці Миколаївська, 94. Завдячуючи будівельникам, були облаштовані місця для глядачів - 50 пластикових сидінь та встановлені освітлювальні опори, що дасть можливість займатися на майданчику у вечірній час, - повідомляє Анатолій Даниленко, начальник сектору спорту Богуславської райдержадміністрації.

Поява футбольного майданчика в Богуславі – це чергове свідчення, що обласна програма "Київщина спортивна" успішно продовжує свою діяльність. У цьому році це чергова ластівка з 18 запланованих міні-футбольних полів та майданчиків з вуличними тренажерами, що фінансується коштом обласного бюджету. Координатором виконання програми виступає Управління фізичної культури і спорту Київської обласної держадміністрації на чолі з керівником Сергієм Тимофєєвим.

Сонячної суботи, 25 серпня любителі футболу та шанувальники здорового способу життя  зібралися у місті на Росі на урочисте відкриття спортивної арени. Привітали богуславців з введенням в експлуатацію нового  міні-футбольного майданчика  перший заступник голови Київської обласної федерації футболу, голова дитячо-юнацького комітету КОФФ Леонід Джуджик, депутат Київської обласної ради Віктор Гринчук , секретар Богуславської міської ради Олександр Чижевський та голова Богуславської районної федерації футболу Сергій Унгурян. Всі вони відзначили важливість будівництва таких майданчиків у різних регіонах Київщини для створення сучасної інфраструктури спортивних об’єктів та подальшого розвитку масового дитячо-юнацького, аматорського  футболу, ігрових видів спорту та здорового способу життя в районі, області та Україні.

Першими на смарагдовий газон вийшли юні футболісти Богуславської ДЮСШ та села Іванівка,які були в захваті від такого футбольного поля. По закінченню матчу юним футболістам від Київської обласної федерації футболу були вручені 20 футбольних м’ячів.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: