#

У Богуславі юнак втік з реабілітаційного центру та зник (ФОТО)

09.06.2019 12:21
У Богуславі юнак втік з реабілітаційного центру та зник (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

У п’ятницю, 7 червня, в місті Богуслав неповнолітній Дьомин Владислав покинув територію Київського обласного Центру соціально-психологічної реабілітації дітей "Оберіг" та зник безвісти   

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на сторінку "Розшук дітей ГУНП в Київській області за сприяння ПрАТ Київстар" у Faсebook, розшукується хлопень не вперше. Ймовірніше за все перебуває в м. Києві.

Прикмети: на вигляд 18 років, зріст 180 см, худорлявої статури, обличчя овальне, очі сіро-блакитні, волосся фарбоване в коричневий колір, кучеряве, середньої довжини. На правій щоці під оком має татуювання із зображенням серця та на зап'ясті правої руки у вигляді напису "ПОЛЯ", на передпліччі лівої руки із зображенням скелету. Також має татуювання у вигляді павутини, зірки на пальцях лівої руки, а також на гомілці правої ноги у вигляді хімічної формули.

Одягнений: світла футболка, штани чорно-білого кольору та світлі чорно-білі мокасини. З собою має чорний рюкзак зі шкірозамінника.

Також нагадаємо, що у Немішаєвому вже більше двох місяців розшукують студента Юрія Гальченка, якого востаннє бачили поблизу озера на території Немішаївського агротехнічного коледжу. 

При наявності будь-якої інформації щодо можливого місця знаходження хлопця повідомляти за номером спецлінії поліції "102" або (04561) 5-13-41 (чергова частина Богуславського відділення поліції).

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: