У Богуславській ОТГ пекарня випікає хліб за натуральними рецептами
У селі Ісайки Обухівського району працює пекарня, у якій печуть
натуральний хліб
Про це
повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із
покликанням на спільноту "МЕДВИН LIVE" у Facebook.
На
підприємстві гарантують, що при випіканні не додають штучних підсилювачів
смаку, глютену тощо. Виробляють натуральну продукцію. Головна мета пекарні – годувати
людей якісним і корисним хлібом.
За словами
працівників, люди часто дорікають, що натуральний хліб більше кришиться або занадто пухкий. На підприємстві пояснюють – пухкий, тому що з вищого сорту
борошна і без домішок, а кришиться, тому що в нього не додають клейковину (глютен).
Пекарня не
ставить перед собою мету продати якомога більше своєї продукції, адже її потужності обмежені. Заклад прагне знайти покупців, які цінують користь більше, ніж звички та дешевизну.
Читати "Моя Київщина" у Telegram