#

У Бориспільському районі затримали браконьєрів з "електровудочками" (ФОТО)

15.10.2018 15:53
У Бориспільському районі затримали браконьєрів з "електровудочками" (ФОТО)
У Бориспільському районі затримали браконьєрів

13 жовтня на річці Павліка між селами Проців та Кийлів у Бориспільському районі працівники Київського рибоохоронного патруля затримали двох браконьєрів     

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Володимира Мухіна у Facebook.

Автор повідомив, що Рибоохоронний патруль Київщини на березі річки Павліка, що протікає між селами Проців та Кийлів у Бориспільському районі, затримали двох жителів столиці, які грубо порушуючи правила рибальства, способом масового знищення риби, а саме "електровудкою".

Зазначено, що "рибаки" таким чином незаконно добули 53 щуки, 14 пліток та 6 окунів, загальною вагою понад 12 кг, при середній масі кожної рибини близько 150-200 грам.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

"Завдані збитки рибному господарству склали 19 312 грн!!! Однак, важко навіть уявити, скільки риби насправді загинуло від цих варварських дій!!!", - йдеться у повідомленні.

На місце події викликано слідчо-оперативну групу Національної поліції, складено огляд місця події, незаконно добута риба та знаряддя лову вилучено!

Вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ст.249 КК України (незаконний рибний промисел), санкція статті передбачає штраф від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк, з конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: