#

У Бориспільському районі затримали трьох грузинів за крадіжки з автомобілів (ФОТО)

14.02.2019 11:27
У Бориспільському районі затримали трьох грузинів за крадіжки з автомобілів (ФОТО)

Сьогодні, 14 лютого, у поліції повідомили про затримання двох іноземців, які займалися крадіжками з автомобілів у Бориспільському районі

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області, з початку року до поліції надійшло 25 заяв та повідомлень від жителів району про крадіжки з автотранспорту.

Щоб попередити та не допустити скоєння чергового злочину, працівники Управління карного розшуку спільно з оперативниками Бориспільського відділу поліції розробили відповідну оперативну комбінацію і затримали зловмисників.

Лиходії проникли до салону автомобіля, припаркованого біля одного з супермаркетів села Проліски, що на Бориспільщині, звідки відкрито викрали  жіночу сумочку з грошима та документами. Відповідна заява надійшла до поліції від жительки міста Бориспіль. Жінка повідомила, що на її очах особи кавказької зовнішності викрали з автівки майно.

Грабіжниками виявилися троє громадян Грузії: раніше судимий за скоєння крадіжки 37-річний житель Броварів. Та двоє 40-річних чоловіків, один з яких кілька днів тому звільнений з місць позбавлення волі під заставу у розмірі понад 150 тисяч гривень. Чоловіки пересувались на автомобілі Volkswagen Jetta, використовуючи державні номерні  знаки, що не належать цій авітвці.

Про затримання громадян Грузії повідомлено посольство та консульський відділ МЗС. На даний час працівники поліції проводять ряд необхідних заходів, щоб встановити причетність групи чоловіків до скоєння інших злочинів на території області. Наразі чоловіки вже ґрунтовно підозрюються у скоєнні пограбування та  крадіжки.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: