#

У Борисполі активісти намагаються очистити місто від стихійної торгівлі (ФОТО)

11.10.2018 08:43
У Борисполі активісти намагаються очистити місто від стихійної торгівлі (ФОТО)

В Борисполі активісти проводять нічні рейди, аби звільнити центральну вулицю від сміття, яке залишають після себе стихійні продавці

Про це повідомляє "Моя Київщина" з посиланням на "Вісті"

Центральна вулиця Борисполя погрузла у смітті. Біля "Центрального" ринку продавчині "застовбують" за собою місця прив'язуючи до огорожі свої ящички.

"Тож спільно з Відділ з контролю за благоустроєм м. Бориспіль провели нічний рейд, у п'ятницю та суботу, з метою висвітлення того жахливого та ганебного стану, в якому перебуває цей проміжок Київського Шляху. Заодно й прибрали вищезгадані маркери до смітника.

 

Але уявіть, що таку купу сміття, щоранку прибирають працівники комунальних служб, лише тому, що дехто прикривається "бабцями" й каже, що вийти на стихійну торгівлю це останній шанс на порятунок від голодної смерті... при цьому загаджуючи все навкруги.

 

ГФ "Сектор Безпеки" буде максимально сприяти роботі відділу з контролю за благоустроєм міста для наведення порядку в Борисполі.

До речі, деякі з цих продавців, 01 жовтня були присутні на засіданні виконавчого комітету та висловлювали своє незадоволення, що найближчим часом буде побудована нова "Фора", аргументуючи тим, що там буде важко ходити мамам з дитячими візками та створить труднощі для пішоходів, забувши, як самі займають майже весь тротуар від магазину "Сільпо" до Укрпошти...", - говорять активісти.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: