#

У Борисполі будівництво Академічного ліцею майже завершено (ФОТО)

27.10.2018 13:29
У Борисполі будівництво Академічного ліцею майже завершено (ФОТО)

Днями стало відомо, що в Борисполі будівництво Академічного ліцею знаходиться на фінальному етапі

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на "Вісті".  

Усі дороги на подвір’ї Академічного ліцею заасфальтовані. Останні облаштування завершувати не наважуються, бо ще багато великогабаритного транспорту, адже через болотисту місцевість доводиться завозити чимало піску та чорнозему. Відтак площа території школи на кілька метрів піднята вище прилеглої. Широка асфальтована дорога для авто пролягає периметром закладу, тому, згідно із пожежними вимогами, доступ до усіх сторін ліцею гарантований. 

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Оздоблення фасаду школи на 95% завершено, наразі проводяться роботи із утеплення зовнішніх стін актової зали мінеральною ватою. 

Із правого боку закладу чекають завершення спортивні площі: баскетбольний майданчик, широка бігова доріжка з якісним покриттям, яке використовується у Японії, а також найбільше футбольне поле у Борисполі зі штучним покриттям (його розмір сягає 1,5 тис. м. кв). Є окрема площа для вивчення правил дорожнього руху. 



Із лівої боку ліцею облаштована рампа для безперешкодного доступу до підсобних приміщень їдальні. Тому, наприклад, автомобілі постачальників продуктів харчування матимуть вільний доступ під’їзду до приміщення.

Тильний бік ліцею прийматиме першокласників. Проект закладу передбачає, що під час навчального процесу учні молодших класів не контактуватимуть із старшокласниками. Тому окремий вхід для наймолодших розташований з іншого боку від центральних дверей, батьки зможуть очікувати своїх дітлахів на майданчику біля входу.

На території закладу буде облаштовано сквер. Серед висаджених дерев та квітів планується встановлення лавочок, наразі проводяться земельні роботи. Також неподалік можлива окрема територія для прогулянок групи продовженого дня. 

Директор сказала, що відкриття має відбутися у заплановані терміни до січня 2019 року. Однак, за її словами, про набір учнів поки не йдеться, заяви від батьків про переведення дітей не приймають. За словами Оксани Пономарьової, співбесіди із майбутніми вчителями також не проводяться. 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: