#

У Борисполі два нетверезих молодика каталися на автомобілі та розмахували зброєю (ВІДЕО)

25.04.2019 05:47
 У Борисполі два нетверезих молодика каталися на автомобілі та розмахували зброєю (ВІДЕО)

У вівторок, 23 квітня, в Борисполі патрульні отримали виклик, що по місту їздить авто водій та пасажир якого в п’яному вигляді розмахували предметом, схожим на зброю

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на сторінку "Патрульна поліція Борисполя" у Faсebook.

По вулиці Привокзальній охоронці порядку помітила автомобіль, який підходив під орієнтування та зупинили його.

На вимогу поліцейського пред’явити документи для перевірки, водій заблокував дверцята автомобіля та різко зрушивши з місця почав тікати. Патрульні почали переслідувати даний транспортний засіб та на вулиці Головатого повторно зупинили його.

Також нагадаємо, що в Борисполі правоохоронці притягнули до відповідальності водія, якийдвічі за добу сів за кермо в стані алкогольного сп’яніння.

Але і на цьому водій не зупинився. Він покинув автомобіль і почав тікати пішки. Патрульні затримали водія та доставили до Бориспільського відділу поліції для складання адміністративних матеріалів.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

В ході оформлення адміністративних матеріалів до інспектора підійшов 27-річний громадянин та почав заважати оформлювати матеріали на водія. Аби не заважати колегам інспектор вийшов з приміщення відділку разом з чоловіком. Після чого останній запропонував охоронцю порядку 5 тисяч гривень неправомірної вигоди аби той "вибачив та відпустив" водія. Інспектор відразу повідомив про даний факт на лінію "102" та викликав слідчо-оперативну групу. А громадянина передав слідчим, оскільки саме вони надалі будуть займатись цією справою.

А водій-правопорушник отримав від патрульних два протоколи: за ч.1 ст.130 КУпАП (водіння в стані сп’яніння) та за ст.185 КУпАП (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського при виконанні ним службових обов'язків), а його транспортний засіб евакуйовано.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: