#

У Борисполі двічі за добу затримували нетверезого водія (ФОТО)

24.04.2019 06:31
У Борисполі двічі за добу затримували нетверезого водія (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Днями правоохоронці притягнули до відповідальності водія, якийдвічі за добу сів за кермо в стані алкогольного сп’яніння

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку патрульної поліції Борисполя в Facebook.

Патрулюючи вулицею Київський Шлях інспектори помітили автомобіль Daewoo Lanos, у якого не освітлювався номерний знак у темну пору доби. Це й стало причиною для зупинки транспортного засобу. Відтак, під час спілкування з водієм поліцейські виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Результат - 1.16 проміле.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Але на цьому правопорушник не зупинився та на тому ж місці того ж дня здійснив зіткнення з двома автомобілями. І в цьому випадку інспектори виявили ознаки алкогольного сп’яніння. На цей раз результат – 1.08 проміле. Тож за одну добу правопорушник отримав від охоронців порядку три протоколи: один за ст. 124 КУпАП (порушення ПДР, що призвело до ДТП) та два за ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у нетверезому стані).

Нагадаємо, що в смт Гребінки Васильківського району сталася дорожньо-транспортна пригода за участю нетверезого водія, який намагався втекти від правоохоронців.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: