#

У Борисполі масово активізувалися нетверезі та "під кайфом" водії (ФОТО)

20.06.2019 14:56
У Борисполі масово активізувалися нетверезі та "під кайфом" водії (ФОТО)
Автомобіль затриманого водія

Сьогодні, 20 червня, бориспільські патрульні відсторонили від керування чотирьох водіїв з ознаками алкогольного та наркотичного сп'яніння

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку патрульної поліції Борисполя в Facebook.

Першого порушника інспектори виявили близько 1-ї години ночі на автодорозі "Київ-Харків". Патрульні поліцейські зупинили мопед "Suzuki", оскільки в нього був відсутній номерний знак. 39-річний водій перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Пройти перевірку на стан сп’яніння порушник погодився. Результат — 0.32 проміле. Крім цього, водій керував мопедом без відповідної категорії, тож керманичу винесли ще й постанову за ст.126 КУпАП (керування без відповідних документів).

Невдовзі інспектори виявили та зупинили автомобіль "ВАЗ 2101", у якого не горів лівий стоп утемну пору доби. Під час спілкування з 40-річним водієм патрульні поліцейські виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Водій погодився пройти перевірку на стан сп’яніння на місці зупинки. Результат — 0,27 проміле.

Згодом інспектори зупинили автомобіль "Skoda Octavia" під керуванням нетверезого 58-річного водія. Проте водій відмовився не лише пройти перевірку, а й надати посвідчення водія, реєстраційний документ на транспортний засіб та поліс обов'язкового страхування. Відтак, інспектори винесли постанову за ст.126 КУпАП (керування без відповідних документів).

А ось близько 6-ї ранку на вулиці Київський Шлях охоронці порядку зупинили автівку марки "Opel Omega". Причиною зупинки стало те, що водій проїхав на червоне світло. У 21-річного водія інспектори помітили ознаки наркотичного сп’яніння. Як виявилося згодом, цього горе-водія вже позбавили права керування транспортними засобом на 1 рік за аналогічне правопорушення. Так, патрульні запропонували юному водію пройти перевірку у лікаря нарколога, на що він дав згоду. Результат – позитивний, водій знаходився під дією амфетаміну. Правопорушнику винесли постанову за ч.4 ст.126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування).

На всіх водіїв правоохоронці склали протокол за ст. 130 КУпАП (водіння в стані сп’яніння) та відсторонили їх від керування транспортним засобом.

Нагадаємо, що співробітники Служби безпеки України заблокували у Києві функціонування міжнародного каналу контрабанди кокаїну із країн Бенілюксу.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: