#

У Борисполі невідомі вчинили замах на координатора С14 (ФОТО)

10.10.2018 07:03
У Борисполі невідомі вчинили замах на координатора С14 (ФОТО)

Сьогодні вночі, у Борисполі, в помешкання координатора руху С14 Сергія Мазура невідомі вкинули гранату - поранено батька активіста

Про це повідомляє "Моя Київщина" з посиланням на сторінку C14 news - резерв у Facebook.

"Алярм! Це вже не просто напад! Теракт у помешканні координатора С14 Сергія Мазура. Йому квартиру в Борисполі кинули гранату. Поранено батька Сергія. Він втратив багато крові, однак живий. На місці вже працює поліція", - йдеться в повідомленні.

Пізніше, на сторінці формування повідомили деталі інциденту та попередили про акцію з вимогою незаежного розслідування інциденту під стінами МВС. Стан батька Сергія наразі стабільний.

"Мазуру, координатору С14, закинули додому гранату. Поставили драбину. Вилізли на другий поверх. Там на трубу під вікно. І звідти закинули гранату ргд-5 у відкриту невелику кватирку("форточку"). Врятувала тюль. Граната зрикошетила під стіл. Весь масивний стіл вхлам. Це врятувало. Батько який був у кімнаті Мазура отримав багаточисельні осколкові поранення. Утратив багато крові, але стан стабільний. Перед тим півтора тижня дзвонили в домофон і на домашній телефон увечорі в 1 і в 3 ночі і питали Мазура. В 11 ранку ідем на Богомольця під МВС з депутатами вимагати належного розслідування", - говориться в дописі.

 

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: