#

У Борисполі проблеми з тендерними торгами

28.09.2018 11:38
У Борисполі проблеми з тендерними торгами

Наразі у Борисполі активно проводяться тендерні торги на обрання виконавців різних робіт

Про це повідомляє "Моя Київщина" з посиланням на "Вісті".

Пропозиції можливих претендентів на виконання тих чи інших робіт у місті постійно відхиляють через безвідповідальне відношення підприємців, бо вони не можуть зібрати необхідний пакет документації. «Так, 18 вересня повторно оголошено процедуру закупівлі на будівництво системи водовідведення на вул. Європейська-Нижній Вал. Тепер пропозиції від кандидатур виконавців прийматимуться до 3 жовтня», — говорить Корнійчук.

За словами керівника, 19 вересня відмінено торги будівництва системи водовідведення на вул. Шевченка від будинків №6 до №20. Повторно даний тендер буде оголошено у жовтні.

Повідомлялося, що 20 вересня відбулося розкриття пропозицій щодо поточного ремонту дороги на вул. Київський Шлях (від вул. Глібова до Броварської). Торги проходили за європейською системою, тому брати участь мали право і іноземні компанії. Учасників торгів виявилося троє: ОАО «Дорожно-строительный трест №4 г. Брест» (Білорусь), українське ПрАТ «Броварське шляхо-будівельне управління №50» та ТОВ «Автомагістральбуд». Пропозиції учасників розглядаються.

Також Микола Корнійчук повідомив, що 21 вересня відбулися торги щодо закупівлі послуги із прибирання снігу на міських дорогах у зимовий період. Претендентів на виконання робіт було двоє: КП Броварської міської ради «Бровари-благоустрій» та бориспільське КП «ВУКГ», яке і виграло тендер, вартість даної послуги майже 2 млн грн.

Йшлося і про те, що 24 вересня вже втретє було оголошено торги на капітальний ремонт дороги, тротуару та стоянки для автомобілів по вул. Яцютівка поруч із «Гімназією «Перспектива». Також досі шукають виконавця робіт із капітальному ремонті спортивної зали в цьому навчальному закладі.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: