#

У Борисполі пройшов Олімпійський день Київщини-2021 (ФОТО)

14.06.2021 09:40
У Борисполі пройшов Олімпійський день Київщини-2021 (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 13 червня, в Борисполі пройшов Олімпійський день Київщини-2021, у якому взяли участь 2 тисячі юних спортсменів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Зорю Приірпіння".

Олімпійський день Київщини-2021 пройшов безпосередньо біля стадіону "Колос", тому почесні гості мали змогу ознайомитися зі спортивною інфраструктурою біля нього.

Традиційно спортивне свято Олімпійського дня розпочалося з ранкової руханки. По завершенні урочистої частини розпочалися і самі змагання згідно програми Олімпійського дня. Цьогоріч у замаганнях взяли участь близько 2000 учасників в таких видах спорту: легка атлетика, дартс, шахи, гирьовий спорт, воркаут, стрітбол, кидання ваги на відстань та перетягування канату.

Окрім змагань у програмі дня була також презентація видів спорту Борисполя. У цій частині свята показові виступи спортсменів чергувалися з творчими тематичними виступами колективів, а також було проведено і конкурс малюнку на асфальті — "Спорт очима дітей".

Голова КОДА Василь Володін розповів, що у минулому році спортсмени з Київщини в олімпійських видах спорту здобули 750 медалей, а представники параолімпійського спорту — 30 медалей:

Це колосальні здобутки і в той же час це велика праця наших спортсменів, що є дуже приємним і дуже знаковим для нас. Тому наша мета є розвиток Олімпійського руху, здорового способу життя — це те, до чого ми маємо йти спільно з вами і влада і спортсмени і суспільство. Користуючись нагодою, як футбольний вболівальник нашої збірної України, хотів би побажати нашій команді тільки перемог на Євро-2020! Слава Україні! Героям Слава!

По завершенні заходу, переможці та призери змагань були нагороджені медалями, кубками та цінними подарунками.

Нагадаємо, що на новий проєкт Зеленського "25 спортивних магнітів" виділять 800 млн грн., але об’єкти Київщини до нього не потраплять.


Читати "Моя Київщина" у Facebook