#

У Борисполі п'яний водій протаранив паркан і втік (ФОТО)

27.03.2023 10:00
У Борисполі п'яний водій протаранив паркан і втік (ФОТО)
Фото з місця подій

У Борисполі поліцейські склали адміністративні матеріали на водія, який вчинив ДТП та залишив місце події

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Борисполя" у Facebook.

Нещодавно ввечері, близько 22-ї години, на службовий планшет патрульні отримали повідомлення про ДТП без травмованих на провулку Весняному.

Прибувши за вказаною адресою, охоронці порядку зустрілися із заявником, який повідомив, що водій транспортного засобу АЗЛК 2140 зеленого кольору здійснив наїзд на його паркан та поїхав на вулиці Гришинську. 

Невдовзі після оформлення матеріалів ДТП, на вулиці Гришинській, інспектори помітили автомобіль, який причетний до автопригоди. 

Поліцейські зупинили транспортний засіб. Під час спілкування з керманичем автомобіля АЗЛК 2140 патрульні виявили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Інспектори запропонували водію пройти огляд на місці за допомогою приладу Drager — чоловік погодився, проте під час огляду максимально ухилявся від його проходження. Йому запропонували пройти огляд в медичному закладі на, що він відмовився. 

На водія охоронці порядку склали відповідні адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП; за ст. 124 (Порушення ПДР що призвело до ДТП) КУпАП; за 122-4(Залишення місце ДТП) КУпАП; та винесли постанову за ч. 5 ст. 121 (Порушення правил користування паском безпеки) КУпАП, посвідчення водія вилучили та відсторонили чоловіка від керування транспортним засобом.

Нагадаємо, що у Борисполі зупинили водія з перевищенням алкоголю в крові у 6 разів.

На зображенні може бути: автомобіль та текст

Немає опису світлини.

На зображенні може бути: 1 особа та стоїть

Читати "Моя Київщина" у Telegram