#

У Борисполі п'яний водій зніс електроопору та металевий паркан (ФОТО)

29.05.2019 08:11
У Борисполі п'яний водій зніс електроопору та металевий паркан (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 28 травня, Бориспільські патрульні вчергове виявили водія з ознаками алкогольного сп’яніння, який зніс електроопору та металевий паркан

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на сторінку Патрульної поліції Борисполя у Faсebook.

Учора на лінію 102 Бориспільської патрульної поліції надійшло повідомлення про те, що сталася ДТП без потерпілих на вулиці Маяковського.

Інспектори, прибувши на місце події, побачили електроопору, яка лежала на автомобілі Ford Scorpio. Поліцейські з'ясували, що водій, рухаючись вулицею, не зміг обрати безпечної швидкості, тому не впорався з керуванням. Внаслідок цього відбулось зіткнення з електроопорою та металевим парканом.

Нагадаємо, що 21 травня, у Борисполі легковий автомобіль збив бетонну електроопору

Патрульні поліцейські під час спілкування з 37-річним водієм помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння: порушення координації рухів, характерний запах з порожнини рота, поведінка, яка не відповідає ситуації. Пройти огляд на стан сп’яніння чоловік погодився в медичному закладі. Результат - 2, 23 проміле, що в 11 разів перевищує допустиму норму!

На правопорушника інспектори винесли два протоколи: за ст. 130 КУпАП (керування в стані сп'яніння) й за ст. 124 КУпАП (порушення правил дорожнього руху, що спричинило дорожньо-транспортну пригоду). У ході обшуку, виявилось, що у водія, в додачу, був відсутній поліс обов'язкового страхування, тому на нього склали ще й постанову за ст. 126 КУпАП (керування без відповідних документів). Надалі матеріали по цьому факту охоронці порядку передадуть до суду.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: