#

У Борисполі в заборонений час затримали п’яного водія без прав

13.01.2023 19:10
У Борисполі в заборонений час затримали п’яного водія без прав
Фото з місця подій

Сьогодні, 13 січня, уночі близько 3-ої години на вулиці Південній, що в Борисполі, патрульні зупинили авто ВАЗ 2107 за порушення комендантської години

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Борисполя" у Facebook.

Під час перевірки документів у 27-річного водія інспектори виявили відсутній реєстраційний документ на транспортний засіб. Також охоронці порядку помітили явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння.

Керманич погодився пройти огляд у визначеному законодавством порядку на місці, із використанням спеціального технічного приладу Drager. Результат — 1.28 проміле алкоголю в крові чоловіка.

Інспектори відсторонили водія від керування транспортним засобом, склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) КУпАП.

Нагадаємо, що на Київщині судитимуть головного державного інспектора митного посту за службову недбалість зі збитками на суму майже 630 тис. грн.


Читати "Моя Київщина" у Telegram